Prisvärd effektiv flyttservice

Din flyttfirma på Östermalm. Vi genomför varje månad en stor mängd flyttar i innerstaden och övriga Stockholm.

Vi kan hjälpa er med lokal flytt inom Stockholm och andra delar av Sverige, flytt utomlands, flytt av kontor och även flyttstädning.

Inget uppdrag är omöjligt för oss. Vi har möjlighet att ta oss an såväl stora som små uppdrag tack vare vår stora, kompetenta personalstyrka och en omfattande och varierad fordonsflotta. Vi är helt enkelt en komplett flyttfirma på Östermalm.

En trygg flyttfirma

Kvalitet och ansvar är våra ledstjärnor. Ni som kunder ska kunna känna er trygga med oss. Vid flytt inom Sverige följer vi det som står i konsumentvillkoren BOHAG 2010. På så sätt kan ni känna er säkra på att vi följer de kravställningar som finns inom flyttbranschen.

Vi har F-Skattesedel, yrkestrafiktillstånd, olycksfallsförsäkring och ansvarsförsäkring och följer Bohag 2000 (villkor för bohagsflytt). Vi jobbar alltid effektivt och vi har många strängar på vår lyra. Oavsett hur ditt bohag ser ut så kan du räkna med att vi är den rätta flyttfirman för dig. Det som gör att din flytt går lite fortare och smidigare är dock lite hjälp från dig.

För att kunna beräkna kostnaden och tiden för en flytt behöver vi bland annat veta vilken hisskapacitet det finns i respektive fastighet, antal trappor, om det finns särskilt ömtåliga saker som ska transporteras och även om ni behöver hjälp med packning. Ju mer information – desto bättre och mer effektivt blir också vårt jobb. Våra särskilt utbildade packmästare säkerställer att allt ditt bohag och möbler transporteras i våra fordon på ett så säkert sätt som möjligt.

Vi erbjuder även flyttstädning

Flyttstädning går också bra att beställa av oss. Det är lättare för er som kunder att få allt utfört av ett företag så detta kan vi också räkna in i offerten. Privatpersoner kan använda sig av RUT-avdrag för flyttstädningen och på så sätt halvera kostnaden. Ni sparar alltså både tid och pengar och slipper stressa med städningen mitt under flytten.

Vi har stor erfarenhet och har genom åren genomfört tusentals flyttuppdrag