Mer än en vanlig flyttfirma

Vi har en grundtanke av att vara mer än bara en vanlig flyttfirma och vi försöker av den anledningen att erbjuda våra kunder det där lilla extra. Vi jobbar av den anledningen inom flera områden och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning vid exempelvis en flytt där vi utöver att bära- och transportera möbler även kan ombesörja flyttstädningen. En bra lösning som väldigt många av våra kunder uppskattar!

I och med att vi har bilar med mycket plats i så innebär detta att vi även kan erbjuda våra tjänster för annan transport utöver rena flyttar. Behöver du exempelvis ha något levererat till en annan adress så kan vi ställa upp med ett lämpligt fordon. Behöver du rensa ut på vinden och köra föremål och saker till tippen eller till någon hjälporganisation så kan vi vara företaget för dig.

Vi vill alltid vara det företag man vänder sig till – oavsett om det handlar om en flytt från Östermalm eller för att köra gamla möbler till en soptipp i Farsta. Hör av er så berättar vi mer!

Som ett axplock av det vi erbjuder så kan vi nedan räkna upp några saker som kan hjälpa dig som kund. Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag över hela Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert